Εκλέχθηκε Ο Donald Trump & Έπεσε Το Site Μου! - Λευτέρης Χατζηιερεμίας (Terry Hatziieremias)

ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – MARKETING – ONLINE BUSINESS

Εκλέχθηκε Ο Donald Trump & Έπεσε Το Site Μου!

Published last year in Daily Blog - 0 Comments
εκλέχθηκε ο donald trump - έπεσε το site

Εκλέχθηκε ο Donald Trump ως 45ος πρόεδρος των Η.Π.Α, έπεσε το site μου και έγινε σεισμός στη Θεσσαλονίκη!

Όπως καταλαβαίνεται σήμερα δε θα ασχοληθώ με κάποιο θέμα προσωπικής εξέλιξης ή μάρκετινγκ, αλλά με διάφορα άλλα ζητήματα της επικαιρότητας. Δε θα γίνεται συχνά αυτό εκτός αν μου αρέσει. Πλέον έχω μάθει καλά το ποτέ μη λες ποτέ.

Καλώς ορίσατε το blog μου το Terry Daily που μόνο daily δεν είναι! Είμαι ο Λευτέρης Χατζηιερεμίας ο δημιουργός αυτής της πλατφόρμας και του www.personaldevelopment.gr. Θα ξεκινήσω το σημερινό άρθρο με το πιο σημαντικό θέμα της ημέρας.

Έπεσε το site μου

Δεν έγραψα άρθρα γιατί έπεσε το site για δύο ημέρες. Έπρεπε να μπω στη διαδικασία να δω ποιο plugin έφταιγε και όλα αυτά τα σχετικά που πρέπει να κάνει κάποιος που δουλεύει πάνω σε WordPress.

Μπορώ να πω πως με εκνεύρισε αρκετά αυτή η διαδικασία γιατί πίστευα ότι δε θα χρειαζόταν κάτι παραπάνω από δουλειά. Να σημειώσω εδώ ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο σε παραλία της Χαλκιδικής για να φέρω στη ζωή όλα μου τα Projects.

Παραταύτα, πάλι έμαθα κάτι! Σε λίγο θα τελειοποιείσω το WordPress γιατί έχω δουλέψει πολύ πάνω του και αυτό δεν είναι καθόλου κακή προοπτική. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις site ακόμα και τώρα που φαίνομενικά είναι η καλύτερη περίοδος. ‘Η θα πρέπει κάποιος να ξέρει, ή να το θέλει πολύ ώστε να πάρει χρόνο για εκμάθηση, ή να πληρώσει.

Εγώ είμαι αυτοδίδαχτος, αλλά αυτό είναι που με κάνει να διαφοροποιούμαι. Έχω δυνατά μηνύματα και δυνατούς λόγους και γι’αυτό δεν το παράτησα ποτέ.

Σε άλλη περίπτωση αν δεν είχα λόγους ξέρω πως θα τα παρατούσα. Απλά σας λέω πως αν ενδιαφέρεστε να κάνετε κάτι τέτοιο, επειδή πολλοί με ρωτάτε, η άποψη μου είναι ότι θέλει σωστή κατεύθυνση και υπερβολικό πάθος.

Ξέρω πολλά άτομα που ξεκίνησαν μόνοι τους και το παράτησαν γιατί τους φάνηκε δύσκολο στην πορεία. Και έχω να πω πως είναι. Το αν αξίζει είναι τελείως άλλο θέμα βέβαια!

Κάτι άλλο που θέλω να πω είναι ότι δεν ένιωσα πολύ άσχημα που δεν έγραφα άρθρα. Από τη μία με πείραξε γιατί έσπασα το σερί μου, αλλά από την άλλην καταλαβάινω πως δεν έχει και πολύ νόημα το καθημερινό. Τέλοσπάντων θα δω τι θα κάνω με αυτό το θέμα και θα το ανακοινώσω στο μέλλον.

Πάμε τώρα να δούμε και τα λιγότερο σημαντικά..

Εκλέχθηκε Ο Donald Trump.

Ναι ο Donald Trump είναι ο 45ος πρόερδος της Αμερικής! Τα πολιτικής φύσης θέματα στην Ελλάδα δεν με ενδιαφέρουν και ποτέ δε θα με δείτε να λέω κάτι αλλά, η Αμερική όμως με ενδιαφέρει.

Κάποιοι είναι δυστυχισμένοι εκεί στην Αμερική, κάποιοι άλλοι κάνουν πάρτυ. Εγώ έχω να πω πως δεν ήθελα την Hillary γιατί είναι ένα πιόνι. Τι ηγεσία δηλαδή να βγάλει η Hillary. Ας μην κοροιδευόμαστε καλύτερα.

Ο Trump είναι αυτοδημιούργητος, έχει γράψει αρκετά βιβλία που άμα τα διαβάσει κανείς θα γίνει real estate expert και γενικά είναι ένας άνθρωπος μέσα στα κόλπα. Αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο είναι ότι χρηματοδότησε μόνος του την καμπάνια του χωρίς να έχει υποχρεώσεις σε κανέναν!

Η Κλίντον αντίθετα όχι. Της έδωσε πολλά χρήματα ο Warren Buffet και ο George Soros. Στο δεύτερο debate το ανέφερε ο Trump αυτό ξεκάθαρα. Nα θυμίσω πως αυτός ο Σόρος είχε βρεθεί με τον Γιώργο Παπανρδέου μέσα στο γραφείο της Βουλής και μετά από δυο μέρες ο Παπανδρέου είχε κάνει εκείνο το αψυχολόγητο δημοψήφισμα.

Οι αγορές είχαν τρελαθεί και όλοι πουλούσαν. O άλλος o μάγκας όμως είχε πουλήσει ήδη και όταν έπεσε πολύ, αγόρασε και πάλι. Τέλοσπάντων το τελευταίο που θα πω είναι ότι η εθνικότητα του είναι Ουγγρο-Εβραική. Αλήθεια του Παπανδρέου η εθνικότητα τι είναι; Όποιος γνωρίζει να μου πει στα σχόλια.

Αυτά για να μη νομίζουν πως τρώμε κουτόχορτο.

Εσείς ποιον υποστηρίζετε και γιατί. Δεν έχει κάποιο νόημα αλλά κουβέντα να γίνεται.

Λοιπόν! Αυτό ήταν το σημερινό μου άρθρο. Αν σας άρεσε κάντε μια κοινοποίηση!

Τα σχόλια σας από κάτω όπως πάντα ή στείλτε μου email εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Αύριο θα βγει κανονικά το καινούριο βίντεο για το thepdproject στο κανάλι μου στο YouTube.

Τα λέμε αύριο, πρώτα ο Θεός!

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

>