ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ (Video) - Λευτέρης Χατζηιερεμίας (Terry Hatziieremias)

ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – MARKETING – ONLINE BUSINESS

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ (Video)

Published a couple of months ago in ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ , ΣΧΕΣΕΙΣ - 0 Comments
pos na kseperasw tin erwtiki apogoiteysi

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Λίγο μοναξιά, λίγο ο πόνος στην καρδιά που έχουμε κάθε φορά όταν κάποιος μας απορρίπτει. Λίγο ο φόβος του τι θα κάνουμε μετά με τη ζωή μας, κάνουν την ερωτική απογοήτευση ένα μια πολύ επώδυνη διαδηκασία.

Παρόλαυτα στο άρθρο και στο βίντεο μου θα παρατηρήσεις ότι δεν αναφέρομαι καθόλου στις δυσκολίες που μπορεί να περνάς τώρα με τη ζωή σου.

Ο σκοπός μου με αυτό το περιεχόμενο δεν είναι να στο παίξω φίλος ή να σου πω ότι σε καταλαβάινω αλλά να σε κάνω να ξυπνήσεις και να έρθεις στο παρόν. Πραγματικά δε καταλαβαίνω τέτοιες συμπεριφορές και θα εξηγηθώ!

Ζεις; Ωραία! Η ζωή είναι καλή

Το πρόβλημα που βλέπω να έχουν οι άνθρωποι είναι η αγνωμοσύνη και η έλλειψη πίστης στον εαυτό τους. Παίρνουν πολύ δεδομένα κάποια πράγματα αλλά αν δεις με πανοραμική προοπτική τον πλανήτη Γη και βγεις έξω από το καβούκι σου και τον εγωισμό σου, ίσως και να συνειδητοποιήσεις ότι εδώ στην Ελλάδα είσαι πολύ πολύ καλά.

Σε άλλες χώρες αυτή τη στιγμή γίνεται πόλεμος. Τα παιδιά πεθαίνουν χωρίς να φταίνε. Βρίσκονται μέσα στο φόβο και τον τρόμο και εσύ κάθεσαι και κλέγεσαι γιατί σε παράτησε ή γιατί σε απάτησε;

“Όσο άσχημα και να νιώθεις, αν νιώθεις έτσι από ερωτική απογοήτευση,είναι γιατί είσαι άτομο χαμηλής πνευματικότητας.” – Terry Hatziieremias

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΕΡΕΜΙΑΣ ΓΝΩΜΙΚΑ

 

Αν δεν σας το πω εγώ αυτό που κάνω αυτή τη δουλειά, δε θα σας το πει ποτέ κανένας. Αλλά να ξέρετε ότι όλοι όσοι σας βλέπουν στεναχωρημένους από ερωτική απογοήτευση και έχουν μια μικρή ιδέα από πνευματικότητα, ξέρουν ότι είστε άτομα χαμηλής πνευματικότητας.

Από τη μία αν σκεφτείς ότι είσαι Έλληνας και Χριστιανός αυτό είναι πολύ άσχημο. Από την άλλη μεριά όμως όλοι οι άνθρωποι όταν ξεκινούν με τη ζωή τους έχουν άγνοια και το εκπαιδευτικό σύστημα δε θα σου πει ποτέ τι σημαίνει να είσαι Έλληνας και Χριστιανός και πόσο μεγάλη τιμή είναι κάτι τέτοιο.

“Η καλύτερη εκδίκηση είναι η επιτυχία” – Frank Sinatra

Ο σκοπός μου ως άτομο είναι να αλλάξετε και να μπείτε σε έναν σωστό δρόμο που δε θα σας φέρει πάλι σε μια τόσο θλιβερή κατάσταση γιατί ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν το αξίζετε. Αυτό που θέλω λοιπόν να έχετε στο νου σας, είναι ότι μπορείτε να αυξήσετε τόσο πολύ την αξία σας που αυτός ο άλλος ή αυτή η άλλη, να ντρέπεται από το πόσο μπροστά έχετε πάει στη ζωή.

lefteris hatziieremias gnomika

Τι συμβαίνει όταν κάποιος έχει ερωτική απογοήτευση στη ψυχολογία του

Στο προηγούμενο μου άρθρο σου είπα τι συμβαίνει στη ψυχολογία σου όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο που αγαπάς και είναι ένα από τα καλύτερα άρθρα και βίντεο μου.

Αν βρίσκεσαι λοιπόν σε αυτή τη φάση και τη βιώνεις έντονα, θα παρατηρήσεις ότι αναπολείς το παρελθόν με αυτόν τον άνθρωπο και τον/την σκέφτεσαι πάρα πολύ. Αυτό το κάνεις γιατί σε διακατέχει ένα τρομερό αίσθημα φόβου για το μέλλον σου.

Επειδή φοβάσαι για το μέλλον και βασικά υποσυνείδητα θεωρείς ότι δεν έχεις μέλλον μετά από αυτό, βιώνεις έντονα το παρόν σκεπτόμενος το παρελθόν.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν καταφέρνεις κάτι ουσιαστικό με το να σκέφτεσαι το παρελθόν γιατί ενδυναμώνεις τους ίδιους νευρώνες.

Tip: Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φύγεις οπωσδήποτε από το μέρος που είσαι και να βγεις να περπατήσεις με έναν φίλο σου.

Επίλογος

Η ζωή συνεχίζεται και μετά από όλο αυτό θα βγεις 100 φορές πιο δυνατός. Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Πρέπει να πονέσεις για να μη ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Στο βίντεο μου εξηγώ περισσότερο γιατί είναι λάθος μια τέτοια κατάσταση οπότε δες το ή άκουσε το podcast μου.

Στην επιτυχία σου,
Λευτέρης Χατζηιερεμίας

Έχω φτιάξει μια σειρά που θα σε βοηθήσει με την αυτοπεποίθηση σου. Τη δίνω δωρεάν (κοστίζει 200Ε) στο www.morning.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο αυτό που περιέχει και δωρεάν βίντεο αλλά και επιπλέον Podcast παρακαλώ κάνε το share πατώντας το αντίστοιχο κουμπί που βρίσκεται πάνω ή κάτω σε αυτήν τη σελίδα. Επίσης μπορείς πάντα να μου αφήνεις τα σχόλια σου από κάτω!

>
error: Content is protected !!