Πέθανε ο Chester Bennington από τους Linkin Park - Κατάθλιψη

ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – MARKETING – ONLINE BUSINESS

Πέθανε ο Chester Bennington από τους Linkin Park – Κατάθλιψη

Published 11 months ago in psychology , ΖΩΗ - 0 Comments

Πέθανε ο Chester Bennington από τους Linkin Park ουσιαστικά από κατάθλιψη και είμαι πολύ στεναχωρημένος! Η δική μου γενιά μεγάλωσε με τους LP και εγώ το ίδιο. Ήταν το πρώτο CD που αγόρασα! Για την ακρίβεια τα μόνα CD μουσικής που έχω είναι όλα τα Albums των Linkin Park. Είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα!

Πως πέθανε ο Chester Bennington από τους Linkin Park (Κατάθλιψη)

Ο Chester έπασχε από κατάθλιψη, αλκοολισμό και ναρκωτικά. Παρ’όλ’αυτά είχε καταπληκτική διαύγεια σκέψης και γνώριζε πολλά από ψυχολογία! Είδα μια συνέντευξη του και μιλούσε για τα patterns που είναι ξεκάθαρα όρος ψυχολογίας για τον οποιό γνωρίζουν λίγοι.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Κανένας δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις, μόνο εσύ ο ίδιος μέσα σου με αυτά που σκέφτεσαι νιώθεις. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει!” – Chester Bennington

Επίσης στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τα Patterns. Πως γνωρίζει ότι μέσα του κάποιο pattern τον κάνει να νιώθει και να πράττει έτσι, αλλά πάντα, μέσα του, είχε έναν καταθληπτικό εαυτό.

Ο πραγματικός λόγος που ο Chester αυτοκτόνησε ήταν ο Chris Cornell!

Στο βίντεο που ανέβασα και πήγε Viral βλέπουμε τον Chester να μην μπορεί να τελειώσει το καταπληκτικό τραγούδι One More Light στην συναυλία! Ο Chris ήταν φίλος και μέντορας του Chester και πριν από λίγους μήνες αυτοκτόνησε.

Ο Chester ήταν βαθύτατα επηρρεασμένος από τον θάνατο του φίλου του και τελικά δεν άντεξε, αυτοκτόνησε με απαγχονισμό. Το πικρό κομμάτι της ιστορίας είναι ότι σαν σήμερα γεννήθηκε ο Chris Cornell! Δηλαδή είναι ξεκάθαρο για ποιον λόγο αυτοκτόνησε σήμερα ο Chester.

Στον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε γράμμα στον αγαπημένο του φίλο λίγο πριν πάει να τον συναντήσει..

🙁 Ο Chester Bennington ήταν 41 ετών με 6 παιδιά.

RIP

Μη ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα στο Facebook, να μπεις στην κοινότητα στο Facebook Group και να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

>