Πως να Γίνεις Διάσημος Μέσω των Social Media (+Video)

ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – MARKETING – ONLINE BUSINESS

Πως να Γίνεις Διάσημος Μέσω των Social Media (Video)

Published a couple of years ago in Daily Blog , Μarketing - 0 Comments
Διάσημος μέσω των social media

Πολλοί θεωρόυν πως είναι εύκολο να γίνεις διάσημος μέσω των social media και έχω να πω πως είμαι ένας από αυτούς. Αρκεί να υπάρχει η γνώση όμως..

Αναμφίβολα τα social media αποτελούν μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Και ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για διασκέδαση, κάποιοι από εμάς τους πιο έξυπνους τα χρησιμοποιούμε για δουλειά!

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε…

Στο τέλος της μέρας σημασία έχει ότι είτε το θέλουμε είτε όχι τα χρησιμοποιούμε. Έτσι ο φίλος μας ο Zuckerberg γίνεται δισεκατομμυριούχος. Ο σκόπος μου στο σημερινό blog post είναι να σου δείξω πως να χρησιμοποιήσεις σωστά τα social media, αλλά και πως να γίνεις δημοφιλής σε αυτά.

Ξέρω πολύ καλά και από δική μου εμπειρία ότι ο κόσμος αυτός είναι χαοτικός! Γι’αυτό θα προσπαθήσω να σου δώσω λίγο τη ψυχολογία που πρέπει να έχεις.

Γεια σας φίλοι μου, σήμερα είναι Παρασκευή 23/09/2016 και αυτό είναι το σημερινό μου Daily Blog! Η εβδομάδα τελειώνει ο ήλιος ακόμα προσπαθεί να κρατηθεί εκεί ψηλά αλλά όλοι ξέρουμε ότι λίγες είναι ακόμα οι μέρες του…

Για όσους δε γνωρίζουν τις Παρασκευές στις 8-9 το βράδυ βγάζω το νέο μου βίντεο για το #thepdproject. Το the personal development project είναι μια προσπάθεια μου να δείξω το δρόμο της προσωπικής εξέλιξης σε νέο κόσμο. Πραγματικά θεωρώ ότι οι Έλληνες είναι πάρα πολύ πίσω στο συγκεκριμένο θέμα και πολλά προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν αν ήμασταν σε αυτήν την όμορφη διαδικασία.

Το σημερινό μου βίντεο άρα έχει να κάνει με την τηλεόραση και τα social media. Γενικότερα μιλώντας γίνεται ένας πανζουρλισμός με τις τηλεοπτικές άδειες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται γι’αυτό κάντε μου ένα σχόλιο με 2-3 σειρές από κάτω αν γνωρίζετε!

Όμως γενικότερα δε με νοιάζει κιόλας που δεν καταλαβαίνω, εφόσον έχω πάρει συνειδητή απόφαση να μην έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Και έχω να δηλώσω ότι ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έκανα ποτέ!

Μου έδωσε πίσω το πιο πολύτιμο αγαθό αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Τον χρόνο μου! Ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία που πάντα ήθελα, ξεκίνησα 2 sites (αυτό εδώ το www.terry.gr και το www.personaldevelopment.gr), ξεκίνησα το show μου στο YouTube και άλλα πολλά που δε θέλω ακόμα να φανερώσω…

“Ο χρόνος είναι το νέο νόμισμα.” – Terry Hatziieremias

Θεωρώ όμως ότι δεν είμαι ο μόνος. Ειλικρινά βλέπω μια μετάβαση μαζών από τον κόσμο των media στον κόσμο των social media. Ήδη τα περιοδικά πέθαναν. Ήδη οι εφημερίδες είναι 50-60% κάτω σε πωλήσεις, ήδη τα blogs ανεβαίνουν. Καλά για το YouTube δεν το συζητάω καν. Έχει τεράστιο αριθμό σε άτομα που παρακολουθούν. Μια στατιστική που έχει ενδιαφέρον είναι αυτή φια το Facebook.

7.000.000 Έλληνες έχουν Facebook.

7 στους 10 δηλαδή! Το δεύτερο social media είναι το YouTube. ΝΑΙ το youtube είναι social media για όσους δεν το γνωρίζουν. Έχει μια πολύ ωραία πλατφόρμα με σχόλια από κάτω, παρόλο που οι Έλληνες όντας ουραγοί δεν κάνουν ποτέ κανένα σχόλιο.. Τέλοσπάντων. Το τρίτο social media είναι το Instagram και το τέταρτο είναι το Twitter.

Το Insta είναι ιδιοκτησίας Mark Zuckerberg ο οποίος είναι μεν πάρα πολύ καλός επιχειρηματίας, αλλά είναι πολύ άπληστος και αυτό φάνηκε με το νέο χαρακτηριστικό Instagram Stories. Προσπαθεί να χτυπήσει το Snapchat. Βγήκαν αρκετά βίντεο που είπαν ότι το Snapchat σκότωσε το Facebook.

Για να μη σας μπερδέψω περισσότερο. Αν θέλετε να γίνετε δημοφιλής στα social media, πρέπει σε πρώτο επίπεδο να απολαμβάνετε τα social media και να έχετε σε όλα τα προαναφερθέντα λογαριασμούς.

Δεν νοείται να θέλει κάποιος να θέλει να γίνει διάσημος στον διαδικτυακό κόσμο αν δεν είναι ενεργός στο κομμάτι που λέγεται social media.

Το θέμα είναι το πως!

Διάσημος Μέσω των Social Media: Ο Σωστός Τρόπος

#1 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ο κόσμος αυτός είναι τόσο λάθος δομημένος που οι άνθρωποι αναγκάζονται να κάνουν δουλείες που δεν αγαπούν. Ναι αλλά όταν αφιερώνεις περισσότερο από το 1/3 της ζωής σου σε κάτι που δε θέλεις. Τότε αρχίζεις και χρησιμοποιείς όλο και περισσότερο τον ελεύθερο σου χρόνο για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου.

Το καλύτερο είναι ότι πραγματικά σπάνια θα βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να διασκεδάσει και ψυχαγωγήσει τον κόσμο σωστά. Για τα Ελληνικά δεδομένα ο Μάρκος Σεφερλής κάνει καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου και ο επόμενος είναι ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στο ίντερνετ έχουμε πάρα πολλούς που σιγά σιγά ξεπετάγονται και κάποιοι απ’αυτούς κάνουν πολύ καλή δουλειά μέσω του YouTube κατά βάση. Δε γνωρίζω για Έλληνες και αν έχετε κάποιον πολύ καλό πραγματικά θα ήθελα να ακούσω στα σχόλια από κάτω αλλα ξέρω ότι οι ξένοι είναι δυνατοί στον τομέα της διασκέδασης!

Η διασκέδαση επίσης είναι ένας δρόμος με πολύ ζήτηση…

Και εφόσον υπάρχει ζήτηση υπάρχουν και υψηλές τιμές. Δηλαδή αν κάποιος διαλέξει αυτόν το δρόμο και είναι ταλαντούχος, έχει καλή πιθανότητα να γίνει και πλούσιος, γιατί όχι!

#2 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο δεύτερος τρόπος τώρα που αρέσει περισσότερο σε εμένα προσωπικά και είναι στην ουσία και ο τρόπος που διάλεξα να βγάζω τα χρήματα μου, είναι η εκπαίδευση.

Το ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει βιομηχανία 107 δισεκατομμυρίων δολλαρίων στην διαδικτυακή εκπαίδευση; Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε αν γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρει ο άλλος μπορείς να του το πουλήσεις. Αρκεί να ξέρεις τον τρόπο!

Είναι απόλυτα εφικτό και υπερβολικά κερδοφόρο..

Ας αφήσουμε τα χρήματα όμως γιατί ξέρω ότι για κάποιους δε μετρούν. Όταν βγαίνει κάποιος δημόσια και βοηθάει με το περιεχόμενο του τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα τους εκπαιδεύει πάνω σε κάτι σημαντικό, τότε αρχίζει και παίρνει οργανική διασιμότητα.

Αρχίζει και γίνεται γνωστός από στόμα σε στόμα ακόμα και με τα shares στο Facebook.

Γι αυτό κάντε και κανένα share! Έχω βάλει ένα εκατομμύριο κουμπάκια. Πατήστε ένα από αυτά και μετά όλα θα γίνουν εύκολα. 🙂

#3 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ

Το πιο δύσκολο απ’όλα είναι ο συνδυασμός. Θεωρώ ότι είναι το επόμενο επίπεδο όλων γενικότερα. Είτε βρισκόμαστε στην κατηγορία της διασκέδασης, είτε της εκπαίδευσης.

Γι’αυτό και αυτοί που κάνουν δημόσιες ομιλίες στην Αμερική μπορούν και χρεώνουν ακόμα και 50.000 δολλάρια. Υπάρχουν άνθρωποι που διοργανώνουν σεμηνάρια που αγαπούν τους πελάτες τους και θέλουν να τους ευχαριστήσουν με έναν καλό ομιλητή. Ένας καλός οργανισμός είναι πρόθυμος να δώσει ακόμα και 50.000 δολλάρια για να δώσει στο κοινό ένα μίγμα διασκέδασης και εκπαίδευσης.

Ο Donald Trump πριν βάλει υποψηφιότητα χρέωνε 90.000 δολλάρια για μιάμιση ώρα!

Αυτή η βιομηχανία με τις ομιλίες μου αρέσει υπερβολικά προσωπικά. Θέλω πολύ να υπήρχε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και τώρα μιλάω ως καταναλωτής.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Διάλεξε έναν τρόπο που θέλεις να γίνεις γνωστός και κάνε λογαριασμό σε όλα τα social media. Βγες εκεί έξω και δώσε το περιεχόμενο σου στον κόσμο να το καταναλώσει. Δε λέω ότι είναι εύκολο, είναι υπερβολικά δύσκολο πίστεψε με. Στο τέλος της μέρας όμως θα ξέρεις ότι αυτό το project είναι δικής σου έμπνευσης. Τέλος ένα άλλο θετικό είναι ότι μπορείς να το βάλεις ακόμα και στο βιογραφικό σου!

Αυτό ήταν το σημερινό μου blog post! Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτό το Daily Blogging πραγματικά!

Αν έχεις κάτι να συζητήσουμε παρακαλώ κάνε μου ένα σχόλιο από κάτω. Αν θέλεις κάτι πιο ειδικό στείλε μου email συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρεις εδώ.

Μη ξεχάσω, αν δεν έχεις γραφτεί στο email μου μπορείς να το κάνεις τώρα συμπληρώνοντας την φόρμα από κάτω.

[et_bloom_inline optin_id=optin_1]

απόφθεγμα σαλβαντορ νταλι

Terry Hatziieremias

>