Πότε Πετυχαίνουμε Στη Ζωή - Πετυχημένος Εν Μία Νυκτί (Video)

ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – MARKETING – ONLINE BUSINESS

Πότε Πετυχαίνουμε Στη Ζωή – Πετυχημένος Εν Μία Νυκτί (Video)

Published last year in Daily Blog - 0 Comments
πότε πετυχαίνουμε στη ζωή

Πότε πετυχαίνουμε στη ζωή; Γίνεται να γίνει κάποιος πετυχημένος εν μία νυκτί; Σημαντικές ερωτήσεις για την επιτυχία και μπορώ να πω πως δεν είναι εύκολες. Πολλοί άνθρωποι βέβαια είναι τόσο αδιάφοροι, ή τόσο πετυχημένοι, που δεν το σκέφτονται.

Αν δεν είσαι ένας από τους πετυχημένους και αναλογίζεσαι πότε θα είναι όλα ρόδινα στη ζωή συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο.

Γεια σου φίλε αναγνώστη, είμαι ο Λευτέρης Χατζηιερεμίας ο δημιουργός αυτού του blog και διαβάζεις το project μου το Terry Daily. Το TD είναι απλά, ένα άρθρο τη μέρα σε θέματα γενικής φύσεως που ενδιαφέρουν εμένα και αυτά είναι τα εξής Προσωπική Ανάπτυξη, Φυσιολογία, Μάρκετινγκ, Φιλοσοφία και Ψυχολογία.

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσω για την επιτυχία και το πότε πετυχαίνουμε στη ζωή.

Κατ’αρχήν τι είναι επιτυχία; Αν κάνεις σε 100 άτομα αυτήν την ερώτηση θα πάρεις 100 διαφορετικές απαντήσεις και επειδή με ενδιαφέρει η άποψη σας θέλω στα σχόλια από κάτω να μου πείτε τι θεωρείτε εσείς επιτυχία.

Για εμένα επιτυχία είναι: Η σταδιακή πραγματοποίηση ενός στόχου που αξίζει.

Ναι είναι ένας γενικός ορισμός και έτσι πρέπει να είναι. Γενικός και υποκειμενικός γιατί πολύ απλά το τι αξίζει είναι διαφορετικό στον καθέναν.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούσα πως τα χρήματα ήταν ο πιο σημαντικός στόχος και είναι! Δεν έχω καμία αρνητική πεποίθηση σχετικά με τα χρήματα και ίσα ίσα ακόμα πιστεύω πως είναι καθοριστικά, (λέω τις απόψεις μου σε αυτό το άρθρο) απλά πλέον συνειδητοποιώ πως τα πολλά χρήματα δεν είναι ο στόχος.

Είχα ρωτήσει μια κοπέλα πιο παλιά πότε πετυχαίνουμε στη ζωή ως άτομα;

Η απάντηση της ήταν ενδιαφέρουσα και διαφορετική. Είπε, όταν κάνουμε παιδιά!

Πολύ διαφορετική προοπτική από τη δική μου και μπορώ να πω απόλυτα σεβαστή. Για αυτήν, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κάνει παιδιά, τέλος.

Το δέχομαι και μου αρέσει πολύ αυτή η διαφορετική προοπτική. Γι’αυτό και επιμένω να μου κάνετε σχόλιο από κάτω να δω και τις δικές σας οπτικές γωνίες.

Εφόσον άρα τώρα είπα τι θεωρώ εγώ επιτυχία και πως το συνδυάζω με την προσωπική ανάπτυξη, θα μιλήσω για το πότε μπορεί κάποιος να πετύχει.

Πότε πετυχαίνουμε στη ζωή

Πολλοί πιστεύουν πως ένας άνθρωπος πετυχαίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Θα σας πω μια ιστορία. Είχαν ρωτήσει έναν Αμερικάνο copywriter πόσες μέρες κάνει για να γράψει μια διαφήμιση και γιατί χρεώνει τόσα πολλά χρήματα.

Αυτός ο άνθρωπος χρέωνε 30.000 δολάρια μόνο για να εμφανιστεί στην εταιρία και να δει το πως λειτουργεί! Για να καθίσει και να γράψει ζητούσε ή απίθανα ποσά ή διαφορετικά ποσοστά. Εννοείται πως τα αποτελέσματα του ήταν εξωπραγματικά. Από μια διαφήμιση που είχε γράψει είχε δημιουργήσει παραπάνω 100 εκατομμύρια δολάρια τζίρο για μια εταιρία.

Λοιπόν τον ρωτάει ένας σε μια συνέντευξη πόσο καιρό του παίρνει για να γράψει μια σελίδα λέξεων που φέρνει 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η απάντηση του; Μια ζωή.

Ο Gary Vaynerchuck που τελευταία βλέπω το περιεχόμενο του, έχει ένα πολύ καλό βίντεο σχετικά με το overnight success. Πετυχημένος εν μία νυκτί σημαίνει στα ελληνικά.

Καλό βίντεο ε; Δείχνει την πορεία του. 14 χρόνια κάθε εβδομάδα έβγαζε περιεχόμενο. 18 μήνες δεν είχε ούτε ένα άτομο να τον παρακολουθεί, δεν σταμάτησε! Ποτέ! Δεν ήταν ποτέ τέτοιος loser. Κάθε εβδομάδα ήταν εκεί και το αποτέλεσμα;

Μετά από 14 χρόνια σκληρής δουλειάς, όλοι τον ακούν, όλοι τον σέβονται, έχει γράψει βιβλία έχει τις δικές του επιχειρήσεις και για να μιλήσει σε σεμινάρια χρεώνει 50.000 δολάρια για 1.30 ώρα!

Και για να το σταματήσω εδώ το άρθρο μου γιατί δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.

Η απάντηση στο πότε πετυχαίνουμε στη ζωή είναι κάθε μέρα.

Κάθε γαμημένη μέρα με αυτό που κάνουμε. Κάθε δευτερόλεπτο που αναπνέουμε δημιουργούμε το μέλλον μας. Γι’αυτό παράτα ό,τι κάνεις που δε σε φέρνει στο πραγματικό σου δυναμικό και κάνε κάτι αξιόλογο με τη ζωή σου.

Αν σου άρεσε το σημερινό μου άρθρο και συμφωνείς παρακαλώ κάνε μια κοινοποίηση για να μεταδοθεί το μήνυμα! Ευχαριστώ. Αυτά είχα να πω για σήμερα, θα τα πούμε στο αυριανό,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

επιτυχία

>